2020, een jaar dat Corona de wereld in zijn greep zou houden met pijnlijke gevolgen, vooral ook in Nepal.

Veel Nepalezen zijn overleden. De lockdown raakte mensen daar in hun bestaanszekerheid. Hier lijkt het ergste leed geleden. Daar zien we een heel ander perspectief, getuige de vele schrijnende verhalen.

Onze medewerkers in Nepal waren onder zeer complexe omstandigheden voortdurend creatief en zagen steeds opnieuw mogelijkheden om de bevolking van Nepal te dienen door het verschaffen van noodhulp. Bijna tienduizend mensen hielpen ze door die moeilijke periode heen en dat doen ze nog steeds. Alle respect voor deze moedige werkers.

Respect oogst ook uw reactie op onze oproep bij te dragen aan deze noodhulp. U doneerde ruim en mede dankzij uw bijdrage konden we deze broodnodige noodhulp mogelijk maken.

De trouw van God staat hierin voorop. In alle onzekerheden, ook nu, is dat de grond waarop zij daar en wij hier mogen staan. Hij heeft de wereld in Zijn hand.

Uw steun in gebed en materieel blijft onmisbaar en we weten dat we daarop kunnen rekenen.

Hartelijk dank daarvoor!

Coert Kleijwegt
Voorzitter OHP Nederland

Het OHP Nederland jaarverslag van 2020 is beschikbaar op deze website. U kunt het jaarverslag 2020 downloaden door op deze link te klikken.