De meeste mensen kennen Chitwan van een jungletocht in het Nationaal Park. Het is een trekpleister voor toeristen die een tochtje op een olifant willen maken, neushoorns, apen en krokodillen willen zien. Wat de meeste toeristen niet zien, is dat er veel mensen analfabeet en werkloos of nauwelijks inkomen hebben. Reden te meer om als OHP hier aan de slag te gaan!

Er is een hulpvraag gekomen aan OHP om lees- en schrijfonderwijs te geven in Chitwan. Het is de bedoeling dat hier ook snel een alfabetiseringscursus van minimaal een half jaar komt, maar helaas is daar nog geen geschikte leerkracht voor gevonden. Daarom zal in mei 2018 een training gegeven worden in Pokhara om de cursus te kunnen geven.

Wilt u meehelpen om deze cursussen mogelijk te maken? Vermeld dan bij uw gift: Opleiding/Training.