Mijn verandering

“Ik ben geboren in een klein dorp, Eladi in de streek Syangja, als jongste kind van mijn vader Nar Bahadur Nepali en mijn moeder Shantimaya Nepali. Ik heet Tek Bahadur Nepali. Ik woon in Jyoti Nagar, bij DevDaha. Ik ben nu tweedejaarsstudent in een BA-opleiding voor onderwijzer en geef ook al les in een plaatselijke school. Ik kon studeren dankzij de steun van OHP en ben uit de grond van mijn hart daar enorm dankbaar voor.

Mijn vader was een eenvoudige boer en mijn familie was echt arm. Het was erg moeilijk voor mijn ouders om een gezin met vier kinderen te onderhouden en de kinderen naar school te sturen. De steun van OHP was daarom zo belangrijk voor ons. Er was geen ondersteuning tot in de zesde klas. Maar studiemateriaal werd steeds belangrijker wilde ik de school afmaken, maar daar was geen geld voor. Met de hulp van OHP kon ik de nodige studieboeken en materialen aanschaffen en mijn studieresultaten gingen met sprongen vooruit. Ik werd zelfs een van de besten van de klas! Voor mij betekende het een echte ommekeer.

Ik wil een ieder die betrokken is bij het werk van OHP Nepal hartelijk danken en wens het werk het allerbeste toe. OHP maakte het voor mij mogelijk om financieel op eigen benen te staan en iets voor mijn land te betekenen. Het is mijn wens dat ook andere jongeren dit soort kansen krijgen. Ik zal in elk geval niet gauw vergeten wat OHP voor mij gedaan heeft toen ik hulp en steun zo hard nodig had.  Tegenwoordig ben is dus onderwijzer en kan mezelf en mijn familie financieel helpen.

Dank OHP Nepal!”

Wilt u ook een kind een toekomst geven? Ga dan naar Projecten Sponsor een schookind.